Incendiu Cluj : Incendiu la un bloc de 10 etaje pe strada OaÈ™ului. S-a : Pompierii au transmis o alertă.

La fața locului, intervin patru . Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun.

„rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum
Restaurante de top: Livada (Cluj Napoca) - Chili Pepper from chilipepper.ro
Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. La fața locului, intervin patru . Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Pompierii au transmis o alertă.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.

„rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Pompierii au transmis o alertă. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Gara Cluj din 1870 È™i până azi în imagini. A fost distrusă
Gara Cluj din 1870 și până azi în imagini. A fost distrusă from www.stiridecluj.ro
La fața locului, intervin patru . Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Pompierii au transmis o alertă. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . La fața locului, intervin patru . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Pompierii au transmis o alertă.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Pompierii au transmis o alertă. La fața locului, intervin patru . Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video.

Pompierii au transmis o alertă. Incendiu pe strada Sub Cetate, Floresti. 2 case au luat
Incendiu pe strada Sub Cetate, Floresti. 2 case au luat from www.stiridecluj.ro
Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Pompierii au transmis o alertă. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. La fața locului, intervin patru . Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun.

Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun.

Incendiu Cluj : Incendiu la un bloc de 10 etaje pe strada OaÈ™ului. S-a : Pompierii au transmis o alertă.. Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj de alertă care anunţă că este un "incendiu hală în mun. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . La fața locului, intervin patru . Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.